Tammeka põhikaitsja lahkub klubist

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Paidest pärit keskkaitsja Gerdo Juhkam kandis Tammeka värve kokku 35 mängus.
Paidest pärit keskkaitsja Gerdo Juhkam kandis Tammeka värve kokku 35 mängus. Foto: Tartu JK Tammeka Facebook

Tartu JK Tammeka teatas sotsiaalmeedias, et meeskonna keskkaitsja Gerdo Juhkam lahkub klubist.

Tammeka sõlmis Juhkamiga aastase leping ning klubi sõnul seda uueks hooajaks ei pikendata. Tänavusel hooajal esindas 28-aastane keskkaitsja Tartu jalgpallimeeskonda 35 mängus, mille jooksul lõi ta kaks  väravat ja andis ühe resultatiivse söödu.

«Hooaeg oli huvitav. Oli palju häid aegu ja ka mõni halvem periood. Meeskonna potensiaali arvestades jäid võib-olla mõned mängud realiseerimata, kuid kui vaadata eelmist Tammeka hooaega, siis tegime selge edasimineku. Individuaalse poole pealt jäin oma mänguga kindlasti rahule, arvestades, et olin värskelt meeskonnaga liitunud. Arvan, et saime lõpuks meeskonnana hästi hakkama, suutsime hooaja vältel hoida suurepärast sisekliimat ja mängida sellist jalgpalli mida ise nautisime. Oli töine ja tore aasta. Tänan kõiki, et kiirelt omaks võtsite, oli nauding teiega koos mängida ja areneda» vahendas Tammeka Juhkami sõnu oma Facebooki kontol.

Lisaks Tammekale on Juhkam Eesti meeskondadest juba oma karjääri jooksul esindanud ka Viljandi Tulevikku, Tallinna Florat ja Paide Linnameeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles