Kogukonnabaar teeb sõbrad neist, kes tänaval üksteisest sõnatult mööduvad

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
​Barlova esimene letialune pilt sündis baari avaõhtul seitse aastat tagasi, kui üks töötajatest leti taha põrandale varjus, et seal nälja peletamiseks paar soolapähklit suhu pista. Töökaaslane taipas hetke jäädvustada ja sotsiaalmeediasse üles riputada. Sestsaadik on leti all poseerinud sajad kliendid. «Aga ainult laupäeviti. Muul päeval ei saa!» ütles baaripea Simone Cassano, kes on pildil leti peal, püsikülastajad Marge Pärnits ja Ott Maidre selle all.
​Barlova esimene letialune pilt sündis baari avaõhtul seitse aastat tagasi, kui üks töötajatest leti taha põrandale varjus, et seal nälja peletamiseks paar soolapähklit suhu pista. Töökaaslane taipas hetke jäädvustada ja sotsiaalmeediasse üles riputada. Sestsaadik on leti all poseerinud sajad kliendid. «Aga ainult laupäeviti. Muul päeval ei saa!» ütles baaripea Simone Cassano, kes on pildil leti peal, püsikülastajad Marge Pärnits ja Ott Maidre selle all. Foto: Sille Annuk

Kell on üheksa hommikul. Sean sammu kodubaari Tähe tänaval, kuhu olen varem juhtunud vähemalt pool päeva hiljem. Või varem. Kuidas võtta.

Kell on üheksa hommikul. Sean sammu kodubaari Tähe tänaval, kuhu olen varem juhtunud vähemalt pool päeva hiljem. Või varem. Kuidas võtta.

«Mina olen siin veel pool seitse hommikul olnud, pool kümme aga küll mitte,» ütles Marge Pärnits leti tagant, kohe-kohe haaramas tassikest kohvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles