PÖFFI FILM ⟩ Jonathan ja Sara vajavad remondimeest

Kalver Tamm
, filmisõber
Copy
Remondimehi on igasuguseid.
Remondimehi on igasuguseid. Foto: Kaader filmist

Kodused remonditööd on teema, millel ilmselt igaüks suudab kaasa rääkida. Võibolla isegi rohkem selle nurga alt, kui palju üllatusi ka kõige lihtsamana näiva töökesega alustamine kaasa võib tuua.

Paremal juhul piirdub jutt sellega, et pilti üles riputades piisas ainult viie augu puurimisest, et see raisk enam-vähem sirgelt seina saada. Huvitavamal juhul alustad saunas käterätikute jaoks nagi kinnitamisest ning järgmisel hetkel oled juba Youtube'is ja katsud sotti saada, millise tootja millised kruve peaks lava ehitamisel kasutama, et need hiljem kõvema leilitamise ajal pehmetele organitele teise astme põletushaavu ei põhjustaks.

Ning alati on olemas sõbrad ja tuttavad, kes remondisaagat kuulates oskavad selle mängeldes üle trumbata. Nagu tellimise peale teavad nad rääkida ühest õnnetust perenaisest, kes soetas endale robottolmuimeja ja unustas selle seadistamisel elutoa põrandani ulatuvad kardinad, nii et põrguline kukkus kohe esimest korda tööülesandeid täites neid aplalt kugistama. Ja kui perenaine oma kalleid brokaadist kardinaid päästma tõttas, tegi ta seda natuke liiga energiliselt ja kardinapuu kukkus seina pealt alla ja tungis odana parketi sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles