Olümpiaakadeemia kutsub koolinoori avaldama mõtteid spordiväärtustest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Olümpiaakadeemia logo
Eesti Olümpiaakadeemia logo Foto: Eesti Olümpiaakadeemia

Eesti Olümpiaakadeemia kuulutas eile välja õpilaste loovtööde konkursi „Aus mäng ja väärtused spordis“. Akadeemia tegevjuht Heigo Klaos kutsus osalema kõiki 7-19-aastaseid koolinoori.

1.-12. klassi õpilastel on nii individuaalselt kui klassiga võimalus osa võtta järgmistest spordi- ja väärtuste-teemalistest loovtööde konkurssidest:

• joonistuste konkurss (1.-6. klass);
• luuletuste konkurss (4.-9. klass);
• esseede/kirjandite konkurss (7.-12. klass);
• kõnekonkurss (10.-12. klass);
• fotode konkurss (1.-12. klass);
• videote konkurss (1.-12. klass).

"Tahame, et konkurss aitaks juhtida õpilaste tähelepanu spordiga seonduvatele väärtustele (ausus, lugupidamine enda ja teiste vastu, tolerantsus, sallivus, meeskonnatöö, sotsiaalsus, rahvuslus jne) ning seeläbi tekitada ka ühiskonnas laiemat diskussiooni väärtuskasvatuse teemal," seisab Eesti Olümpiaakadeemia koduleheküljel.

Konkursitööd aitavad välja selgitada noorte arusaamasid ja arvamusi antud teemal ning nende alusel on Eesti Olümpiaakadeemial plaanis välja töötada hariduslikud õppematerjalid üldhariduskoolidele, spordiklubidele ja noortekeskustele väärtuskasvatuse efektiivsemaks läbiviimiseks.

Projekti patroonideks on Jüri Jaanson, Kristjan Kais ja Nikolai Novosjolov.

Täpsemat infot saab Eesti Olümpiaakadeemia koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles