Järjekordne toidujagamiskapp sattus vandaalide ohvriks

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Selline vaatepilt avanes Annelinnas toidujagamiskapi juures teisipäeva õhtul.
Selline vaatepilt avanes Annelinnas toidujagamiskapi juures teisipäeva õhtul. Foto: Foodsharing Tartu Facebook

Tartu toidujagajad andsid Facebookis Foodsharingu lehel teada, et Annelinnas asuv toidujagamiskappi on korduvalt rüüstatud ja lõhutud. See on juba teine toidupäästjate kapp, mis jäänud sel aastal vandaalide küüsi.

«Kaks päeva järjest on meie hästi valgustatud Meeste Koja kappi Annelinnas rüüstatud. Tegemist on väga populaarse toidukapiga, mis leiab tihedat kasutust. Kahju, et pahad inimesed said seal nii vabalt tegutseda,» kõlab postitus Foodsharing Tartu grupis. Külmkappi on mitmel korral pikali tõmmatud ning selle korpus on pahatahtlike inimeste töö tulemusena saanud kõvasti kannatada.

«Hea annelinlane, kes sa kappi tihedalt külastad, hoia palun silmad ja kõrvad lahti ning kui märkad pahatahtlikku tegevust, palun anna meile sellest esimesel võimalusel teada kas Facebooki sõnumite või e-maili tartutoidujagamine@proton.me kaudu,» kõlas postituses.

Sel suvel langes vandaalide ohvriks ka kesklinnas Genialistide klubi juures asunud toidujagamiskapp. Toidupäästjatel ei jäänud muud üle kui kapp Genklubi juurest ära korjata. Toidujagajad andsid sotsiaalmeedia vahendusel teada, et kui vabatahtlike kätetööd ei suudeta hinnata, peavad nad hakkama mõtlema ka Annelinnas asuva kapi uude kohta kolimisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles