Bigbankil on eurosarja korduskohtumises selg vastu seina

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Bigbank jäi võõrsil 2:3 Prešovi Miradile alla. Nüüd vajatakse koduväljakul võitu, et kindlustada pääs eurosarja järgmisesse ringi.
Bigbank jäi võõrsil 2:3 Prešovi Miradile alla. Nüüd vajatakse koduväljakul võitu, et kindlustada pääs eurosarja järgmisesse ringi. Foto: Viktor Zamborsky

Bigbank Tartu mängib kolmapäeval koduväljakul tugevuselt kolmanda võrkpalli eurosarja ehk Challenge Cupi 1/16-finaali korduskohtumises Prešovi Miradiga. 

Slovakkias toimunud avamäng kaotati pärast 2:0 eduseisu lõpuks 2:3 (25:22, 25:23, 24:26, 20:25, 10:15). Seega vajab Tartu edasipääsuks 3:0 või 3:1 võitu. 3:2 võidu korral tuleb võitja selgitamiseks mängida kuldne geim.

Tartu võrkpalli meeskonna peatreener Alar Rikberg ütles pärast avakohtumist, et on kogu meeskonna tegutsemises pettunud, ent tõdes pärast põhjalikumat analüüsi, et reageeris üle.

«Kui annad minut pärast 2:0 eduseisust kaotatud mängu intervjuu, siis tunduvad asjad vahel väga halvad. Pärast pikemat analüüsi ja korduvalt mängu üle vaadates saan öelda, et me ei mänginud tegelikult kehvasti, vaid olime episoodiliselt kehvad. Teatud hetkedel näitasime oma parimat mängu,» selgitas peatreener.

«Kokkuvõttes väga rahulolevana ma end ei tunne, ent meil on kindlasti võimalus võita. Selleks loodan ma ka publiku abile, millest meile palju tuge oleks,» lisas Rikberg.

Pall pannakse Tartu Ülikooli spordihoones mängu kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles