Tartus avati Karl Bilderi esinduse puiduladu

Tartu Postimees
Copy
Karl Bilderi juhataja ja omanik Olle Saare (vasakul) ja Tartu keskuse juhataja Janno Tabas otsustasid lindi lõikamise asemel hoopiski prussi saagida.

 

 

 

 
Karl Bilderi juhataja ja omanik Olle Saare (vasakul) ja Tartu keskuse juhataja Janno Tabas otsustasid lindi lõikamise asemel hoopiski prussi saagida.        Foto: Janar Aia

Tartus Turu tänaval avati Karl Bilderiesinduses 1500 ruutmeetri suurune puiduladu, mille järele juba pikalt vajadus oli.

Vajadus puidulao järele on Tartu Karl Bilderi esinduses olnud juba pikemat aega. «Kuulasime oma kliente, uurisime välja nende vajadused, mispeale otsustasime, et meie kliendid ja laiemalt terve Tartu piirkond vajab terviklahendusi pakkuvat puiduladu,» ütles Karl Bilderi juhataja Olle Saare.

Uue puidulao kavandamisel oli tähtis, sellele pääseks ligi ka suuremate sõidukitega. «Meie kliendid on valdavalt kõik ettevõtted, kes tarbivad puitu suurtes kogustes. Seetõttu on nende jaoks oluline, milline on ligipääsetavus kaubikute või veoautodega,» selgitas Saare.

Tänu kasvanud laopinnale pakub ettevõte nüüdsest klientidele ka laiemat tootevalikut.

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles