VIDEO ⟩ Mihkel Raud esitles uut raamatut Lõunakeskuses lauldes

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Mihkel Raud esitles oma uusimat raamatut koos bändikaaslase Eric Kammistega Tartus Lõunakeskuses asuvas Apollo raamatupoes.
Mihkel Raud esitles oma uusimat raamatut koos bändikaaslase Eric Kammistega Tartus Lõunakeskuses asuvas Apollo raamatupoes. Foto: Jens Raavik

Täna pärastlõunal tutvustas Lõunakeskuse Apollo raamatupoes oma uusimat teost armastatud muusik ja kirjanik Mihkel Raud. Et raamat räägib peamiselt Raua muusikuks saamisest ning helikunsti olulisusest tema elus, otsustas ta raamatut esitleda akustilise kontserdiga, saatjaks bändikaaslane Eric Kammiste.

Mihkel Raua verivärske teos kannab nime «Ühes väikses Eesti linnas», mis on viide Rein Rannapi laulule luuletaja Juhan Viidingu sõnadega. Raud märkis, et on trükisoojas raamatus kirjutanud palju oma isast ja sellest, kuidas isa teda muusikaliselt mõjutas.

Raud rääkis muuseas, kuidas tema isa millalgi enne 30. eluaastat kirjutas lisaks kõigile eestlastele tuttavate raamatutele ka ühe laulupala, mida ta aastas korra-paar esitas. «See juhtus enamasti peomeeleolus, kui ta oli natuke konjakit joonud,» sõnas kirjanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles