Memmed koovad Ukrainasse sületäite viisi sokke ja kindaid

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Raamatukoguhoidja Marite Lõokene näitas, kuidas mõne päevaga oli linnaraamatukokku toodud Ukrainasse saatmiseks juba nii palju sokke, et neid on raske sülle võtta. Kõik sooja südamega kingitud soojad asjad sülle ei mahugi, muist on kottides. 
Raamatukoguhoidja Marite Lõokene näitas, kuidas mõne päevaga oli linnaraamatukokku toodud Ukrainasse saatmiseks juba nii palju sokke, et neid on raske sülle võtta. Kõik sooja südamega kingitud soojad asjad sülle ei mahugi, muist on kottides. Foto: Margus Ansu

Mittetulundusühing Slava Ukraini ja Eesti rahvamajade ühing kuulutasid nädala eest, et ootavad kõiki kudujaid valmistama ja annetama ukrainlastele talve eel villaseid sokke, kindaid, salle ja mütse. Mõne päevaga kogunes Tartu linnaraamatukokku mitu kastitäit kudumeid, kõige rohkem sokke ja kindaid.

Nädala eest kuulutas MTÜ Slava Ukraini ja Eesti rahvamajade ühing, et ootavad kõiki kudujaid valmistama ja annetama ukrainlastele talve eel villaseid sokke, kindaid, salle ja mütse. Mõne päevaga kogunes Tartu linnaraamatukokku mitu kastitäit kudumeid, kõige rohkem sokke ja kindaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles