REEDENE RÕÕM ⟩ Nüüd ta lükkab lapsevankrit (2)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Linnapea ameti kõrvalt ei ole Urmas Klaasil just tihti mahti lapsevankriga ringi jalutada, kuid kui tekib vaba aega, haarab ta võimalusest kohe kinni.
Linnapea ameti kõrvalt ei ole Urmas Klaasil just tihti mahti lapsevankriga ringi jalutada, kuid kui tekib vaba aega, haarab ta võimalusest kohe kinni. Foto: Sille Annuk

Tartu linnapea Urmas Klaasi jaoks saabub tänavune isadepäev teisiti. Veidi enam kui kaheksa kuud tagasi saabus siia ilma pisitüdruk Ida, tänu kellele saab linnapea tähistada esimest korda isadepäeva, olles ise isa.

Ülehomme saate esimest korda isana tähistada isadepäeva. Kerime aega veidi tagasi, veebruari lõppu, kui teile ja abikaasa Marisele sündis tütar Ida. Kas saite ise ka sünnituse juures viibida?

Jah, sain olla sünni juures abikaasale toeks. Väikese inimese sünd on suur ime. See oli väga emotsionaalne hetk, minu elu kõrghetk. Seda lähedustunnet, mis lapse sündides abikaasaga tekib, on raske sõnadesse panna. Ma olen seda isegi analüüsinud, et kuidas on võimalik, et inimest, kellega sa koos elad ja keda armastad, on ühel hetkel võimalik veel rohkem armastada. Lapse sünd teeb seda.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles