Elurikkuse vahekokkuvõte: kesklinna pargid vajavad veel järeleaitamist

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Kureeritud elurikkuse eestvedajakolmik Merle Karro-Kalberg (lapsega esiplaanil), Karin Bachmann ja Anna-Liisa Unt külvas möödunud reedel keskparki hulganisti kodumaiseid niidutaimi, et need saaksid juba kevadel väikestviisi vohada ja elusloodust ligi meelitada.
Kureeritud elurikkuse eestvedajakolmik Merle Karro-Kalberg (lapsega esiplaanil), Karin Bachmann ja Anna-Liisa Unt külvas möödunud reedel keskparki hulganisti kodumaiseid niidutaimi, et need saaksid juba kevadel väikestviisi vohada ja elusloodust ligi meelitada. Foto: Nele Tammeaid

Sellest, kui kureeritud elurikkuse projektiga Tartu linnaparkides algust tehti, on möödas kolm suve. Rikkalikum elu võiks juba silmaga näha olla. Kas ka on? Natuke ikka, arvab linnuökoloogia teadur Marko Mägi.

Sellest, kui Kureeritud Elurikkuse projektiga Tartu linnaparkides algust tehti, on möödas kolm suve. Rikkalikum elu võiks juba silmaga näha olla. Kas ka on? Natuke ikka, arvab linnuökoloogia teadur Marko Mägi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles