Ravens sai kodusaalis valitsevalt Eesti meistrilt hävitava kaotuse

Tartu Postimees
Copy
Lehar Savikink (vasakul) tõusis kahe väravaga Ravensi edukamaks.
Lehar Savikink (vasakul) tõusis kahe väravaga Ravensi edukamaks. Foto: Diana Jesin

Tartu Ravens Futsal sai 6. novembril Coolbeti saaliliigas hooaja esimese kaotuse, kui kodus alistuti Tallinna FC Cosmosele koguni 3:13.

Külalised panid Tartu saalijalgpallurid kohe alguses kiire väravaga surve alla ja avapoolaja keskpaigaks oli Cosmos ees juba 3:0. Seejärel avas ka Ravens skoori. Värava sepistasid Eric Pärn ja Lehar Savikink ning tõid tabloole seisu 3:1.

Paraku oli pealinna meestel kiire vastus olemas ja üsna pea oli seis 4:1. Ravensil oli poolaja lõpus ühe rünnaku jooksul mitu head skoorimisvõimalust, aga need luhtusid ja hoopis Cosmos sai joosta kontrarünnakusse, tulemuseks 5:1, millega avapoolaeg ka lõppes.

Teisel poolajal asusid külalised 6:1 juhtima. Kuid ilusa meeskondliku rünnaku tulemusel tegi Temari Nuuma seisuks 6:2. Cosmos domineeris kohtumisel täielikult ning neli minutit enne lõppu oli tablool seis 11:2. 

Lehar lõi veel ühe värava. Cosmose mehed toimetasid Ravensi puuri veel kaks palli ja kuigi 45 sekundit enne lõpuvilet jäid nad punase kaardi tõttu ühe mehega vähemusse, ei suutnud kodumeeskond rohkem väravaid lüüa ja leppida tuli 3:13 kaotusega.

Kõik mängud võitnud Cosmos asub üheksa punktiga tabeli tipus. Ravens sai kahe võidu kõrvale hooaja esimese kaotuse ja paikneb kuue punktiga viiendal kohal.

12. novembril kell 18.30 minnakse võõrsil vastamisi Viimsi FC Smsrahaga, kes hetkel hoiab liigas kahe võidu ja ühe kaotusega neljandat positsiooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles