Naiivi pidaja avab Supilinnas kogukonnabaari

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Emajõe ja Kroonuaia tänava nurgal punasest tellisest majas, kus möödunud sajandi esimesel poolel tegutses saapa- ja vildivabrik, avab uksed Supilinna baar. Omanik Martin Maatee ja baari perenaine Katriin Vider loodavad kundesid võõrustada detsembri alguseks.
Emajõe ja Kroonuaia tänava nurgal punasest tellisest majas, kus möödunud sajandi esimesel poolel tegutses saapa- ja vildivabrik, avab uksed Supilinna baar. Omanik Martin Maatee ja baari perenaine Katriin Vider loodavad kundesid võõrustada detsembri alguseks. Foto: Kristjan Teedema

Supilinnas baari avada polnud selle omanikul Martin Maateel sugugi plaanis, vähemalt mitte lähiajal. Mõnisada meetrit eemal asuva Naiivi baari pidajana soovinuks ta veel aastakese koroonakahjudest taastuda.

Supilinnas baar avada polnud selle omanikul Martin Maateel sugugi plaanis, vähemalt mitte lähiajal. Mõnisada meetrit eemal asuva Naiivi baari pidajana soovinuks ta veel aastakese koroona kahjudest taastuda.

Kui aga unistuste asukohaga pind järsku vabanes, ei jäänud tal muud üle kui rahastus leida ja koht üürile võtta. Kroonuaia tänava lõpus punasest tellisest majas avab kogukonnabaar uksed kõige hiljem detsembri alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles