Politsei hoiatab taas võimaliku libeduse eest maanteedel

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhutemperatuuri langedes muutuvad teed libedaks.
Õhutemperatuuri langedes muutuvad teed libedaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Jahenev õhk toob taas kaasa teepinna jäätumise ning võimaliku libeduse tekke. Politsei palub kõigil autoga liiklejail arvestada ilmaolude muutlikkusega ning sellest lähtuvalt hinnata teeolusid, sõiduoskusi ning mitte püstitada endale eesmärke minuti pealt sihtkohta jõudmiseks.


«Paljud teist istuvad töönädala lõppedes autodesse ning sõidavad kes külla, kes maakoju. Politsei soov on, et te kõik ka tervete ja rõõmsatena tagasi jõuaksite,» rõhutas Lõuna prefektuuri kommunikatsioonibüroo juhataja Remo Perli.



Tema sõnul lõppes möödunud nädalavahetus liikluses väga traagiliselt. Käesoleva nädala algus lisas veelgi muret ja kaotusvalu. «Liiga palju õppetunde.»



Perli lisas veel, et ilmastik on meil heitlik ja jääb selleks kuni suve saabumiseni.



Maanteeameti teatel jäid pärastlõunal enne kella nelja teepinna temperatuurid vahemikku 0 kraadist saartel kuni -3 kraadini mandril. Õhtu -ja öötundidel temperatuurid langevad ning kohati sajab. Teedel püsib libeduse tekke oht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles