Video Paljajalu mööda Supilinna ringi jooksnud naine piserdas pipragaasi ja sõitis ärandatud autoga puusse (3)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Teisipäeva hommikul leidis Tartus aset juhtum, kus noor naine tormas paljajalu mööda Supilinna ringi, lasi ühele inimesele näkku pipragaasi, ärandas auto ning põrutas sellega õige pea vastu puud.

Sündmused leidsid Supilinnas aset teisipäeva hommikul kella kaheksa ja üheksa vahel, mil paljajalu ringi jooksnud noor naine lasi tänaval seisnud sõiduki aknast juhile näkku pipragaasi. Selle teo järel jooksis naine minema ning ärandas Marja tänavalt maasturi Land Rover.

Auto omanik vahendas, et sõidukil oli kapott irvakil, sest parasjagu oli pooleli remont ning seetõttu olid autol ka võtmed ees. Et auto omanikul oli pooleli sõiduki generaatoririhma vahetus, oli naisel rihma puudumisest hoolimata võimalik panna auto käima ning minema sõita.

Auto omanik avastas varguse pea kohe, kui ärandaja minema sõitis, ning asus teise sõidukiga oma autot mööda Supilinna tänavaid taga ajama. Samal ajal teavitas ta auto ärandamisest ka politseid.

Omanik kaotas küll ärandatud sõiduki mõneks minutiks silmist, kuid Supilinnas ringi sõites märkas ta, et tema auto on lauluväljaku taga vastu puud sõitnud. Sinna jõudis üsna kohe pärast avariid kohale ka politsei.

Korrakaitsjad pidasid paljasjalgse 25-aastase autoärandaja lauluväljaku taga kinni. Selgus, et naisel puudus ka juhtimisõigus. Kuna naine käitus ebaadekvaatselt, toimetas politsei ta raviastusse. Teo motiivid jäid esialgu selgusetuks, kuid esialgse info kohaselt proovis naine enne maasturi ärandamist sisse pääseda veel paari sõidukisse. Kogu juhtunu täpsemad asjaolud peavad selguma kriminaalmenetluse käigus. 

Autovarguse ohvriks langenud pere oli juhtunust tõsiselt üllatunud. Autoärandamisi ei tule sealkandis just tihti ette, rääkimata sellest, et autoärandajaks on selgelt häiritud tegelane, kes jookseb ringi paljajalu ning piserdab pipragaasi.

Samas oli supilinlaste meelest õnn see, et keegi selles õnnetuses viga ei saanud, kui võtta arvesse, et ebaadekvaatselt käitunud noor naine tuiskas ärandatud autoga mööda tänavaid ringi ajal, mil emad-isad viivad lapsi kooli ja lasteaeda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles