Kodutänava ootamatu remondiks sulgemine pahandas linlast

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Herne ja Meloni ristmikul toimuvad sel nädalal torutööd, Herne tänava lõik jääb suletuks 30. novembrini.
Herne ja Meloni ristmikul toimuvad sel nädalal torutööd, Herne tänava lõik jääb suletuks 30. novembrini. Foto: Kristjan Teedema

Emajõelinnas on teeremonte tänavu juba üksjagu tehtud ning ka sel nädalal on tee-ehitused veel käimas näiteks Tammelinnas ja Supilinnas. Just viimases asuva Herne tänava remont on tõstatanud linnavalitsuse kodulehel rubriigis «Ametnik vastab» küsimuse, miks teavitatakse supilinlasi seesugustest töödest liiga vähese ajavaruga.

Herne tänava sulgemisest ärritunud tartlane on linna veebilehel nädala eest esitanud palve linnavalitsusele, et nad teavitaksid elanikke linnas tehtavatest töödest ja plaanidest varem.

«Kui plaan on tehtud, et kuskil tänaval midagi kasvõi ajutiselt muudetakse, siis ootaks väga, et sellest võimalikult kiiresti teada antaks, eriti kohalikele elanikele. Täna pärastlõunal (26. oktoobril – toim) ilmus teade, et homme hommikul kella üheksast on Herne tänava lõik kinni kuuks ajaks. Vähem kui ööpäev ette – plaan oli ilmselt ju varem tehtud,» kirjutas linnakodanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles