Toiduedendaja Aivar Hanson: Toome restorani puhul peaks küsima: mismoodi saab? (3)

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Nädalakirja Eesti Maitsed eestvedajat ning põhjamaade restoranigiidi White Guide Baltikumi juhti Aivar Hansonit paelub peale hea toidu kogu restoranis käimise kogemus, eesotsas võõrustajate elustiilist, teadmistest, oskustest ja emotsioonidest osa saamine.
Nädalakirja Eesti Maitsed eestvedajat ning põhjamaade restoranigiidi White Guide Baltikumi juhti Aivar Hansonit paelub peale hea toidu kogu restoranis käimise kogemus, eesotsas võõrustajate elustiilist, teadmistest, oskustest ja emotsioonidest osa saamine. Foto: Lauri Laan

Tartu toomkiriku varemetesse kavandatavast restoranist on viimastel kuudel väga palju räägitud. Võib-olla liigagi palju. Hea toidu sõber, nädalakirja Eesti Maitsed eestvedaja ning põhjamaade restoranigiidi White Guide Baltikumi juht Aivar Hanson on neid sõnavõtte usinalt lugenud. Talle teeb muret, kuidas kõige häälekamad, aga mitte ilmtingimata asjatundlikemad kaasarääkijad on teema iseäranis kõverpeeglisse viinud.

Tartu toomkiriku varemetesse kavandatavast restoranist on viimastel kuudel väga palju räägitud. Võib-olla liigagi palju.

Toiduedendaja, nädalakirja Eesti Maitsed eestvedaja ning Põhjamaade restoranigiidi White Guide Baltikumi juht Aivar Hanson on neid sõnavõtte usinalt lugenud. Talle teeb muret, kuidas kõige häälekamad, aga mitte ilmtingimata asjatundlikuimad kaasarääkijad on teema iseäranis kõverpeeglisse viinud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles