VIDEO Narva maanteel tuli jalakäijatel ja autojuhtidel liikuda kottpimedas

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikul olid valgustid ja foorid pea poolteist tundi elektrita.
Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikul olid valgustid ja foorid pea poolteist tundi elektrita. Foto: Jens Raavik

Neljapäeva õhtul kella kuue paiku teatas Tartus mööda Narva maanteed Puiestee tänava suunas liikunud inimene Tartu Postimehe toimetusele, et tänavavalgustus ja foorid ei põle paarisaja meetri ulatuses. Ühtlasi kurtis liikleja, et see pole tänavu sügisel esimene taoline juhtum. Kohale tõtanud ajakirjanik leidis pimedal tänaval liikunud jalakäijad, jalgratturid ja segaduses autojuhid.

Eile õhtul kella 18 ajal kustusid Narva maanteel valgustid ja foorid, mistõttu jäi tänav Staadioni tänavast kuni Puiestee tänavani kottpimedaks. Ainsad valgusallikad olid elumajade akendest paistvad tuled ja mööda tänavat sõitnud autod. Eriti ohtlikuks tegi olukorra tõsiasi, et suur lõik Puiestee tänavast on remondis ja sealne liiklus on suuresti just Narva maanteele suunatud.

Tartu linnavalitsuse tänavavalgustuse peaspetsialisti Andrus Reinmanni sõnul ei olnud Puiestee tänava tänavavalgustuse katkestus planeeritud tegevus, vaid oli põhjustatud Puiestee tänavavalgustuse töid teinud ehitaja tehtud inimlikust eksitusest. Ehitustööde käigus demonteeriti kaabel, mida ei oleks tohtinud demonteerida, tagajärg oli kogu tänavavalgustuse juhtimiskilbi väljalülitumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles