Päevatoimetaja:
Jens Raavik
+372 739 0371

Restoranide taldrikuile jõuavad taas kohalikud metsaannid

Copy
Novembris saab poolesajas söögikohas nautida kahekäigulisi erimenüüsid, mille toitudesse on oskuslikult sobitatud eestimaised sügisesed metsaannid. Pildil roog Shakespeare'i kohvikust.
Novembris saab poolesajas söögikohas nautida kahekäigulisi erimenüüsid, mille toitudesse on oskuslikult sobitatud eestimaised sügisesed metsaannid. Pildil roog Shakespeare'i kohvikust. Foto: Andrei Matikainen

Novembri esimeses pooles toimub juba kolmandat korda Lõuna-Eesti maitsete nädal «Metsast taldrikule». 3.–13. novembrini saab poolesajas söögikohas nautida põnevaid kahekäigulisi eripakkumisi, mille toitudesse on oskuslikult sobitatud eestimaised sügisesed metsaannid.

«Maitsete nädala on külastajad kahel eelneval aastal väga hästi vastu võtnud. Tänavu ootame tagasi nii meie püsikliente kui ka uusi,» rääkis Visit Tartu turunduse valdkonna juht Annika Ojasaar.

Maitseelamused ootavad külalisi 54 kohvikus ja restoranis Tartumaal, sealhulgas Tartu linnas, Jõgevamaal, Põlvamaal, Viljandimaal, Võrumaal ja Valgamaal. Kõikide osalejate ja menüüdega saab tutvuda Visit Tartu kodulehel

Kampaania «Metsast taldrikule» eesmärk on aidata kaasa piirkonna toidukultuuri arengule, tõsta esile väärtuslikku kohalikku toorainet, suurendada toidukohtade külastatavust ning toetada piirkonna väiketootjaid.

Tagasi üles