Aasta kõige õppijasõbralikum tööandja on Hanza Mechanics Tartu

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Hanza Mechanics Tartu toetab õppimist nii sise- kui väliskoolitustel ja on selgelt ära kirjeldanud õppiva töötaja karjääriteekonna.
Hanza Mechanics Tartu toetab õppimist nii sise- kui väliskoolitustel ja on selgelt ära kirjeldanud õppiva töötaja karjääriteekonna. Foto: Kristjan Teedema

Täiskasvanud õppija nädala raames tunnustasid Eesti tööandjate keskliit, Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsioon Andras ning haridus- ja teadusministeerium aasta õppijasõbralikumaid tööandjaid. Õppijasõbralik tööandja 2022 on metallitööstusettevõte Hanza Mechanics Tartu. 

«Mida nutikamad on meie inimesed, seda paremini läheb ettevõtetel,» tõdes Hanza Mechanics Tartu tehasejuht Rainer Kallas.

Hanza Mechanics Tartu toetab õppimist nii sise- kui väliskoolitustel ja on selgelt ära kirjeldanud õppiva töötaja karjääriteekonna. Ettevõttes tegutseb siseakadeemia, juhendajate töö inimeste toetamisel on süsteemne ja tasustatud ning koostöö koolidega hõlmab õppekavade nüüdisajastamist ja praktikapakkumisi.

Kõige õppijasõbralikuma tööandja eripreemia viis Hiiumaale plastitööstusettevõte Dagöplast.

Laureaatidele edastas virtuaalse tervituse ka haridus- ja teadusministeeriumi asekantsler Renno Veinthal. «Uute teadmiste ja oskuste omandamine on nagu janu: veeta saab toime tulla, aga vaid lühikest aega. Tööandja võimalus on teha kõik selleks, et igaühel oleks ligipääs kaevule ja vesi selles püsiks värske,» sõnas ta.

12.–23. oktoobrini toimuval täiskasvanud õppija nädalal on fookuses õppimine ja enesetäiendamine terve elu jooksul. Selle raames on toimunud terve oktoobri vältel täiskasvanuharidust populariseerivaid ning õppimisvõimalusi tutvustavaid tegevusi.

Täiskasvanud õppija nädalat korraldavad haridus- ja teadusministeerium ning Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsioon Andras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles