Saalijalgpallurite hooaeg saab koduseinte vahel avapaugu

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Ravensi avamängu vastane Jõgeva sai eelmisel hooajal liigas eelviimase koha.
Ravensi avamängu vastane Jõgeva sai eelmisel hooajal liigas eelviimase koha. Foto: Diana Jesin

Tartu Ravens Futsali saalijalgpalli meeskond alustab Coolbeti liigas 23. oktoobril kell 16 koduses Eesti maaülikooli spordihoone saalis uut hooaega FC Jõgeva Wolvesi vastu.

Ravens võttis eelmisel hoojal Jõgevaga mõõtu kahel korral. Mõlemal juhul jäi peale Tartu meeskond. Võõrsil oldi paremad seisuga 3 : 2, koduväljakul juba oluliselt kindlamalt tulemusega 9 : 3.

Tegelikult algas Eesti saalijalgpalli hooaeg juba 19. oktoobril, kui superkarika eest mängisid Tallinna FC Cosmos ja Viimsi FC Smsraha. Kohtumise võitis 5 : 0 Cosmos. Mullu jäi Ravens selgelt nii Cosmosele kui ka Viimsile alla. Kuid nüüd on tiimiga liitunud Columbiast pärit peatreener Gonzalo Jimenez Gomez, kes loodab klubi mängu edasi arendada. Meeskonna kapteni Raul Rebase sõnul oli esimesest hetkest peale näha, et ameti peale on tulnud õige inimene.

«Ta võttis esimese trenni ette ja kohe oli näha, et ta jagab futsalist kõvasti rohkem kui meie siin pundi peale kokku. Nüüd ta siis treenibki meid,» rääkis Rebane.

Puhtalt eelmise hooaja tulemuste mõttes peaks Tartu meeskond olema selge favoriit, sest Jõgeva sai mullu kirja vaid kaks võitu ja leppis tabelis eelviimase kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles