Ülikooli spordihoones annab nõu virtuaaltreener (1)

Kristofer Seema
, Tartu Postimehe spordireporter
Copy
Uues jõusaalis on kõik masinad varustatud virtuaalse õpetusega, mis aitab kliendil tõhusamalt trenni teha.
Uues jõusaalis on kõik masinad varustatud virtuaalse õpetusega, mis aitab kliendil tõhusamalt trenni teha. Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli spordihoone kolmandal korrusel avas uksed täielikult uuenenud jõusaal. Soovijad said nädala alguses uusi masinaid katsetada ja tutvuda põnevate võimalustega, mida treeningusaal pakub. Nende seas on ka uus rakendus, mille kaudu treener saab sportijale trennikava teha ja selle täitmist jälgida, omamoodi virtuaaltreener.

Kohale tulnud huvilistele tutvustas uut jõusaali Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi tervisespordi juht Krete Junson. Tema sõnul oli valiku tegemisel väga oluline, et värskel tehnikal oleks ka mingi lisaväärtus.

«Tegime kolmanda korruse jõusaalis täieliku inventarivahetuse. Tõime siia nii uued ja värsked mudelid, kui leidsime,» rääkis Junson. «Üks suuri kriteeriume oli see, et me ei too siia lihtsalt uut tehnikat, vaid lisame nendele ka mingit väärtust juurde. Kuna tegu on just ülikooli spordihoonega, tahtsime tehnoloogia ja teadusega kaasas käia.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles