Mehhikost Kanadasse matkanud tartlanna kõndis teel ribadeks kuus paari tosse (1)

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Pacific Crest Traili lõppu Kanada piiril märgib Northern Terminuse monument, kus matka läbikäinutel on kombeks lõpupilt teha. Janika Tamm tegi seal küll pildi ära, aga pidi siis pöörduma tagasi raja selle osa juurde, mis varem metsatulekahju tõttu vahele jäi.
Pacific Crest Traili lõppu Kanada piiril märgib Northern Terminuse monument, kus matka läbikäinutel on kombeks lõpupilt teha. Janika Tamm tegi seal küll pildi ära, aga pidi siis pöörduma tagasi raja selle osa juurde, mis varem metsatulekahju tõttu vahele jäi. Foto: Janika Tamm

Aprilli alguses põrutas Tartust pärit Janika Tamm Ameerika Ühendriikide läänerannikule, et ette võtta jalgsiretk Mehhiko piirilt Kanadani. Kokku 4300 kilomeetrit. Täpselt kuus kuud hiljem tegi ta sel rajal, mis kannab nime Pacific Crest Trail, oma viimase sammu.

Aprilli alguses põrutas Tartust pärit Janika Tamm Ameerika Ühendriikide läänerannikule, et ette võtta jalgsiretk Mehhiko piirilt Kanadani. Kokku 4300 kilomeetrit. Täpselt kuue kuu pärast tegi ta sel rajal, mis kannab nime Pacific Crest Trail, oma viimase sammu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles