GALERII Eakate kontsert tõi Vanemuise saali täismaja

Copy

Tartu linnavalitsus kutsus väärikas eas elanikud reedel, 14. oktoobril kell 14.00 Vanemuise kontserdimajja tasuta üritusele.

Üritusega tähistati rahvusvahelist eakate päeva. Publikut tulid tervitama Tartu linnapea Urmas Klaas, abilinnapea Mihkel Lees ja projekti «Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024» üks eestvedajaid Kuldar Leis. Muusikalise poole eest hoolitses Marju Länik koos live-bändiga. Pärast kontserti pakuti eakatele ka maitsvat kooki.

Klaas tänas kõnes eakaid suure panuse eest Tartu linna arengusse.

«Me ei räägi täna vanusest, me räägime kogemustest, mida need aastad ja tegevused on teile kõigile andnud. Raamatust ja koolist ei saa kaasa elukogemust. Tartu linn poleks heade mõtete linn ilma teieta. Ja see on fakt. Kõik on jätnud oma jälje siia linna. Selle eest teile suur ja südamlik tänu,» rääkis Klaas oma kõnes.

Pärast linnapea kõne kirjeldas Leis publikule Tartu 2024 sündmusi.

«On üritusi, mis on põlvkondadele ühesed. Vanaemad ja vanaisad saavad koos laste ning lastelastega neid koos nautida. Selle nimel praegu töö käib. Euroopa kultuuripealinn ei tähenda, et on pidev disko või kontsert, vaid sündmused tulevad  erinevatele inimestele,» tutvustas Leis Tartu 2024 raames toimuvaid üritusi.

Seejärel tuli lavale alati särav Marju Länik, kellele publikuliikmed tänutäheks lilli kinkisid.

Kontserti korraldas Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakond koos Ropka-Karlova päevakeskusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles