Robootika suursündmuse Robotex International Tartu eelvooruks tuleb meisterdada legorobot

Tartu Postimees
Copy
Eelvõistlusel tuleb osaleda Lego Sumo ja Comodule Lego joonejärgimise võistluste puhul, kõikidel teistel võistlustel osalsemiseks võib registreerida otse Robotex internationali keskkonnas.
Eelvõistlusel tuleb osaleda Lego Sumo ja Comodule Lego joonejärgimise võistluste puhul, kõikidel teistel võistlustel osalsemiseks võib registreerida otse Robotex internationali keskkonnas. Foto: Mattias Kitsing

Robootika suurüritus Robotex International toimub taas 25. ja 26. novembril Tallinnas Saku suurhallis. Sel aastal toimuvad üle Eesti ka Robotex Internationali eelvõistlused. Tartu eelvoor leiab aset 3. novembril kell 11 Ahhaa keskuses.

Festivalil on läbi aegade võisteldud erinevatel aladel: joonejärgimises, labürindi läbimises, võrkpallis, köieronimises, toa koristamises, jalgpallis, veerallis, rallikrossis, merepäästes ja teistes ülesannetes. 

Lego Sumo ja Comodule Lego joonejärgimise võistlustel osalemiseks tuleb võtta osa ka eelvõistlustest, kõikidele teistele mõõduvõttudele võib registreeruda otse Robotex Internationali keskkonnas. Registreerimine on avatud 16. oktoobrini ja on tasuta.

Robotex International on suur robootikavõistlus, mis sai alguse 2001. aastal Tallinna tehnikaülikooli loenguruumist. Võistlus toob kokku robootikast ja tehnikast huvitatud õpilased gümnaasiumist ja ülikoolist, erinevatest ettevõtetest ja ka välismaalt. Lisaks võistlustele on festivalil töötoad, väljapanekud ja näitused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles