UTLIB 220 ⟩ TÜ raamatukogu e-poes selgub, et mahakantud Marxi ja Lenini venekeelsed teosed ahvatlevad Prantsuse ostjaid

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Ligi 14 000 e-poe trükist näevad riiulitel välja nii. Keskel seisavad kataloogija Silja Tänavots (esiplaanil), raamatukogu kogude arenduse osakonna juhataja Kristhel Haak ning taga IT-spetsialist Risto Mustonen, ilma kelleta e-pood ei töötaks.
Ligi 14 000 e-poe trükist näevad riiulitel välja nii. Keskel seisavad kataloogija Silja Tänavots (esiplaanil), raamatukogu kogude arenduse osakonna juhataja Kristhel Haak ning taga IT-spetsialist Risto Mustonen, ilma kelleta e-pood ei töötaks. Foto: Sille Annuk

Rohkete fotodega artiklite kogumik «Estonia lauluteatri rajajad» ootab Tartu ülikooli raamatukogu e-poes huvilist. Maksab seitse eurot. Raamat on välja antud 1981. aastal, käsitleb aega teatri rajamispäevadest kuni 1940. aastani ning kannab ülikooli raamatukogu e-poes järjekorranumbrit 13 906.

Esmaspäeval oli see müügiriiulis viimane raamat, mille sinna oli just asetanud kataloogija Silja Tänavots, kelle töö on seista ka selle eest, et ostja kauba kindlasti kätte saaks.

Kogude arenduse osakonna juhataja Kristhel Haak selgitas, et e-poodi pannakse müüki kõik need teosed, mis on Tartu ülikooli raamatukogu kogudest maha kantud, aga mis on terved ja näevad kasutuskõlblikud välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles