Koolisööklate odav lõuna valmib hinnarallis nippidega

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Merit Tilsen on üks kuuest Veeriku kooli kokast, kes asub hommikul vara tööle, et kaheksasada last ära toita.
Merit Tilsen on üks kuuest Veeriku kooli kokast, kes asub hommikul vara tööle, et kaheksasada last ära toita. Foto: Sille Annuk

Avatud koolisööklate nädalal said iga päev ühes koolis lapsevanemadki koolitoidust kõhu täis süüa. Reede pärastlõunal oli järg Veeriku kooli käes, kus võis mekkida täpselt sama sööki, mis sel päeval söögivahetunnis menüüs oli.

Toitlustaja sõnutsi on maitsvat ja tervislikku lõunat võimalik valmistada ka siis, kui ühe eine hind lapse kohta on alla kahe euro, sellega kaetakse lisaks toorainekulule ka kokkade palgad ja energiakulugi.

Iganenud nägemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles