Qvalitas avas Kvartali keskuses uue kliiniku

Tartu Postimees
Copy
Qvalitas avas täna Kvartali keskuses uue kliiniku.
Qvalitas avas täna Kvartali keskuses uue kliiniku. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Qvalitas Arstikeskus avas täna Kvartali keskuses uue kliiniku, mis tänu mitme eriala lisandumisele aitab ettevõtte sõnul leevendada viimastel aastatel mitmekordistunud nõudlust erameditsiiniteenuste järele Lõuna-Eestis.

Qvalitas Arstikeskuse juhatuse esimehe Tõnu Velti hinnangul ületab tänavune eriarstiabi visiitide arv mullust kolme korda. «Näeme nii esmatasandi kui ka eriarstivisiitide puhul selget nõudluse kasvu, mistõttu valmistame ette oma erakliinikute võrku, et suudaksime pakkuda abivajajale riikliku tervishoiusüsteemi kõrval sama kvaliteetset, kuid kiiremat teenust,» märkis Velt.

Qvalitase Tartu kliinikud paiknevad Kvartali keskuse esimesel ja kolmandal korrusel, kliinikute sissepääsud asuvad Riia ja Turu tänaval.

Riia tänava sissepääsuga uues kliinikus toimuvad esmatasandi arsti ja meditsiiniõe vastuvõtud ning reisi- ja hooajalised vaktsineerimised. Erialadest on seal esindatud dermatoloogi, reumatoloogi, gastroenteroloogi, täiskasvanute ja laste neuroloogi, üldkirurgi, pulmonoloogi ning uroloogi vastuvõtud.

Kliiniku kolmandal korrusel jätkatakse töötervishoiu ning haigekassa lepinguliste eriarstiteenuste pakkumist, seal asuvad günekoloogi, kõrva-nina-kurgu-, silmaarsti, kardioloogi, psühhiaatri ning füsioterapeudi vastuvõtud.

Qvalitas ja Unimed, kelle ühine emafirma on Mehiläinen, moodustavad koos Eesti suurima erakliinikute võrgustiku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles