NÄDALA STARTER ⟩ Kümneseks saanud pagariäri pidajad on oma saiakeste suurimad fännid

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Saialille pagariäri perenaine Tiina Kuusik armastab täiesti tavalisi täidiseta croissant'e, peremees Ivar Murumägi tõotab aga truudust klassikalisele Moskva saiale.
Saialille pagariäri perenaine Tiina Kuusik armastab täiesti tavalisi täidiseta croissant'e, peremees Ivar Murumägi tõotab aga truudust klassikalisele Moskva saiale. Foto: Margus Ansu

Oli septembrikuu viimase kolmapäeva hommik, Variku tänavat täitis magus saialõhn. Selles polnud iseenesest midagi imelikku: seesama lõhnapilv on selle linnaosa tänavail hõljunud juba aastaid. Tolle hommiku hõng oli aga pisut erilisem kui vaat et kõigi teiste oma, sest pagariäri, kust lõhn alguse sai, pidas oma kümnendat sünnipäeva.

Oli septembrikuu viimase kolmapäeva hommik, Variku tänavat täitis magus saialõhn. Selles polnud iseenesest midagi imelikku: see sama lõhnapilv on selle linnaosa uulitsail hõljunud juba aastaid.

Tolle hommiku hõng oli aga pisut erilisem kui vaat et kõigi teiste oma, sest pagariäri, kust lõhn alguse sai, pidas oma kümnendat sünnipäeva. Sel puhul oli Saialille pagaripoe lett kakukestest lookas ja tortidest nii raske, et sünnipäevakringelgi pidi varjuma müüjanna selja taha. Šokolaadine aroom reetis selle asukoha muidugi ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles