Loomemajanduskeskus ja Elva vald edendavad loomeettevõtjate teadlikkust

Tartu Postimees
Copy
Järgmine Loovhommik leiab aset 20.oktoobril.
Järgmine Loovhommik leiab aset 20.oktoobril. Foto: Sille Annuk

Eelmisel aastal läks Elva vallas käima loomeettevõtjatele mõeldud loovhommikute sari, mis tõi kokku loomeettevõtjad üle valla. 

Tänavu on Elva ettevõtjatel lisaks loovhommikute kohtumistele võimalus kohaliku omavalitsuse toel osaleda täiendavalt ka mentorlusprogrammis.

Käesoleval aastal on Elva vallal oma ettevõtjate toetamiseks kirjutatud ühisprojekt Tartu loomemajanduskeskusega, mille käigus edendatakse Elva valla loomeettevõtjate teadlikkust taas loovhommikute ürituste sarja toel.

Sel hooajal pakutakse lisaks võimalust osaleda mentorlusprogrammis. See on ainulaadne kohaliku omavalitsuse võimaldatud tugiprogramm, mille on algatanud Elva vald. Igal kuul kohtuvad loomeettevõtjad loovhommikutel, mille teemad katavad ära kõik, mis loomemajanduses tarvis teada, alates rahastusvõimalustest ja turundamisest kuni koostöövõrgustiku loomiseni välja.

Selle hooaja esimene Elva valla loomeettevõtjate loovhommik toimus 22. septembril. Teemaks oli ärimudelid ning seminari juhendas Külli Hansen. Järgmine kohtumine on 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles