Männik märgib vestluse jooksul, et ettevõtlik inimene võtab igal pool midagi ette. Tema arendas end sel ajal hoolega: omandas töövõtteid, õppis ja harjutas. Ühel päeval leidis ta, et on piisavalt hea kandideerimaks teise firmasse peakondiitri kohale. Selleks kohaks oli samuti pealinnas asuv kohvik-pagaritöökoda Rukis, kus au sees eestimaised maitsed. Männikut peeti sellele kohale sobivaks inimeseks ja seal ta toimetama asuski.
Tõuke oma kohviku asutamiseks sai Männik just seal töötades. Nimelt oli ta varasemas töökohas täitnud üsna mitu presidendi kantselei tellimust ning kui 2017. aastal kuulutati välja Eesti vabariigi sajandale tähtpäevale pühendatud isamaaliste tortide konkurss, oli üsna selge, et sellest konkursist peab osa võtma. Meeldiva üllatusena valiti Männiku valmistatud muraka-kodujuustutort musta leiva ja köömnenapsuga EV100 juubelitordiks, mida pakuti ka presidendi vastuvõtul.
Küllap on paljud ettevõtjad enne tegudeni jõudmist kaalunud ja pidanud aru, kas neil on midagi pakkuda. Kuigi Männik oli kohvikust varem mõelnud, ei olnud ta endas täiesti kindel. Nähes enda töö taolist tunnustamist – ja mis seal salata, märgib nüüdne kohvikupidaja, ka mõningast ärilist edu, mida selle tordi müümine hiljem tema toonasele tööandjale tõi –, tuli talle ka kindlustunne.
Mida teha, kui on tahe midagi ise teha ja olemas kindlustunne, et võiksid sellega hakkama saada? Küllap võiks teha firma ja katsetama hakata, kuigi Männik läks natukene teist rada pidi. Tema seadis sammud hoopis Maakondlike Arenduskeskuste Võrgustiku Tallinna osakonna poole ja pani end kirja alustava ettevõtja koolitusele, et saada aimdust, mida ettevõtlus endast täpsemalt kujutab ja kuidas asju õigesti ajada.