Bruus sõlmis lepingu Ronaldo sponsoriga

Tartu Postimees
Copy
Karmen Bruus oma uue toetaja Therabody massaažipüstoliga.
Karmen Bruus oma uue toetaja Therabody massaažipüstoliga. Foto: Andres Vare

Eesti kergejõustiku tõusvat tähte Karmen Bruusi hakkab uuest hooajast toetama Therabody, kellel on teiste seas leping ka ühe läbi aegade parima jalgpalluri Cristiano Ronaldoga.

Tartu spordiseltsis Kalev Kersti ja Mehis Viru käe all treeniva Bruusi uus toetaja valmistab treeningutest taastumiseks mõeldud seadmeid.

«Mul on väga hea meel, et nad minuga ühendust võtsid ja tahavad mind toetada. Need vahendid aitavad mul kindlasti palju paremini trennidest taastuda ja võistlusteks valmistuda,» ütles Bruus.

«Nagu me teame, on iga kulla taga eelkõige kvaliteetne puhkus ja taastumine. Erinevad massaažipüstolid ja muud vahendid seda võimaldavadki,» ütles Therabody maaletooja F9 Distribution Estonia tegevdirektor Anti Kuiv.

Oktoobri lõpus jagatakse Euroopa kergejõustikuliidu auhindu, Karmen Bruus on üles seatud kandideerima tõusva tähe auhinnale. Bruusi poolt saab igaüks oma hääle anda veel sel nädalal European Athleticsi kanalites.

Lisaks Ronaldole on uuel Bruusi toetajal leping näiteks ka NBA staarmängija James Hardeni ja FC Liverpooli paremkaitsja Trent Alexander-Arnoldiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles