Kambja vallarahvas saab linnaliini bussidega sõita sama hinnaga kui tartlased (2)

Tartu Postimees
Copy
Kambja vallavanem Illari Lään(paremal) ja Tartu abilinnapea Raimond Tamm allkirjastasid ühistranspordi koostöölepingu.
Kambja vallavanem Illari Lään(paremal) ja Tartu abilinnapea Raimond Tamm allkirjastasid ühistranspordi koostöölepingu. Foto: Marko Ojakivi

Kambja vallavanem Illari Lään ja Tartu abilinnapea Raimond Tamm allkirjastasid ühistranspordi koostöölepingu, mille järgi rakenduvad 30. septembrist Tartu linnaliinibussides vallaelanikele samad soodustused, mis kehtivad Tartu linnakodanikele.

Kambja valda hakkab alates 9. jaanuarist läbima Tartu linnaliini buss nr 7.

Vallavanem Illari Lään sõnas, et sõlmitud leping on esimene samm omavalitsuse ühistranspordi võimaluste parendamisel. «Meie jaoks on oluline, et Kambja valla elanikud saavad kasutada samadel tingimustel linna ühistranspordi võimalusi kui tartlased ning et valda läbivad linnaliinid, tulenevalt meie elanike igapäevastest liikumisvajadustest,» sõnas Illari Lään.

Kambja vallaelanikele kehtivad Tartu linnaliinbussides alljärgnevad hinnad: tunnipilet 1 €, päevapilet 2,50 €, 5 päeva pilet 8,50 €, 30 päevapilet 18,50 €, 90 päeva pilet 42 €, aastapilet 150 €. Rohkem infot sooduspiletite kohta leiab Tartu linna bussipiletite ja sooduspiletite kodulehelt.

2023. aastast läbib Kambja valda Tartu linnaliin nr 7, mis hakkab peatuma Tõrvandi, Ülenurme gümnaasiumi ja Vana-Linnaveere peatustes. Buss sõidab Kambja valda iga 30 minuti tagant.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles