Galerii Tartu kõige uuem eakatekodu saab viimast lihvi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Oktoobris valmib Annelinnas Eluringikeskus, kus ühe katuse alla mahub nii lasteaed kui ka eakatele mõeldud hooldekodu. Laupäeval oli uue keskuse hooldekodu ruumide avatud uste päev.

Uue hooldekodu valmimine on jõudnud lõpusirgele. «Üle aasta väldanud renoveerimis- ning ehitustöö tulemusena on valminud nüüdisaegne keskus, kus asub nii lasteaed, hooldekodu kui ka korterid,» ütles projektijuht Henri Lehtsaar.

Maja neljast korrusest oli tutvumispäeval avatud kaks. Näha sai ühe- ja kahetoalist tuba ning iseseisva elu korterit. Huvilisi oli kümneid. Kohal olid ka need, kes juba korterid ses majas broneerinud.

Eluringikeskus valmib oktoobris. Praegu sõlmitakse huvilistega broneerimislepinguid. «Broneerimine on täies hoos, kuid vabu kohti on veel piisavalt. Ka tänased registreerijad saavad valida toa vaadet, kohalisust ja korrust,» sõnas keskuse juhataja Ines Kerikmäe.

Eluringikeskuses on üldhooldusteenusega ühe- ja kahekohalised toad ning iseseisvaks eluks sobilikud ühe- ja kahekohalised avatud kööginurgaga korterid.

Loe pikemalt uuest keskusest esmaspäeva, 26. septembri Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles