GALERII Kooliõpilased jooksid Raekoja platsil liikumisvõime kaotanud laste toetuseks

Copy

23. septembril toimus Tartu Raekoja platsil heategevuslik teatejooks, mis on ühtlasi ka Eesti olümpiakomitee (EOK) spordinädala avaüritus.

Tänavu registreerus teatejooksule üle 12 200 õpilase, mis on ühtlasi uus osalejate rekord. Lapsi oli palju kohale tulnud ka Tartu Raekoja platsile. 

Ürituse avas Tartu linnapea Urmas Klaas, kes tuletas lastele meelde, et tänase jooksu mõte on teha head, mitte omavahel võistelda. 

Pärast linnapea kõnet astus lavale endine kiiruisutaja ja EOK spordinädala patroon Saskia Alusalu. Enne soojendust toonitas Alusalu, et liikumine aitab ennetada haigusi ja võimalikult pikalt täisväärtuslikku elu nautida.

Pärast soojendust said kõik osalejad koos endise kiiruisutamise staariga raja läbi sörkida, et stardipaugu kõlades tee juba tuttav oleks.

Igale lapsele jagati ürituse suurtoetaja Mesikäpa särgid, mille seljal oli ka telefoninumber, kuhu helistades saavad kõik inimesed toetada Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse toetusfondi kaudu liikumisvõime kaotanud lapsi.

Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse tegevust saab toetada, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot) või tehes ülekande HNRK Toetusfondi SA kontole SEB pangas. Kontonumber on EE451010220268957228 ja selgitusse tuleb lisada märksõna «teatejooks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles