REEDENE RÕÕM Karlova kooli uus juht ei mõtle üle (1)

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Tartu Karlova kooli uus direktor Krista Andreson katsub ikka igal hommikul koolimaja ees õues lapsi tervitada, et nood teada saaksid, kes ta selline on. Tavaliselt on tal rinnas ka suur nimesilt.
Tartu Karlova kooli uus direktor Krista Andreson katsub ikka igal hommikul koolimaja ees õues lapsi tervitada, et nood teada saaksid, kes ta selline on. Tavaliselt on tal rinnas ka suur nimesilt. Foto: Sille Annuk

Karlova koolil on uus direktor. Sellest nädalast võis teda juba koolimaja peal silmata, ehkki vilksamisi – kohtumised, tutvumised ja kõiksugu kurssiviimised on hoidnud uue juhi Krista Andresoni tööpäevad tihedad ning venitanud need teinekord lausa 16-tunnisteks. «Minusugusele töönarkomaanile täiesti tehtav,» tõdes ta.

Tartu Karlova koolil on uus direktor. Sellest nädalast võis teda juba koolimaja peal silmata, ehkki vaevu – kohtumised, tutvumised ja kõiksugu kurssiviimised on hoidnud uue juhi Krista Andresoni tööpäevad tihedana ning venitanud need teinekord lausa 16-tunnisteks. «Minusugusele töönarkomaanile täiesti tehtav,» tõdes ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles