Puiestee ja Roosi tänava ristmik suletakse novembri lõpuni

Tartu Postimees
Copy
Puiestee tänava rekonstrueerimise hinnaks on 66 000 eurot.
Puiestee tänava rekonstrueerimise hinnaks on 66 000 eurot. Foto: Sille Annuk

Puiestee tänava rekonstrueerimistööd laienevad ja alates esmaspäevast, 26. septembrist suletakse liiklusele ka Puiestee ja Roosi tänava ristmik. Ristmik jääb suletuks novembri lõpuni.

Ümbersõiduks ei saa enam kasutada Muuseumi tee - Roosi – Puiestee ja vastupidi. Lähenedes Kõrveküla ja Jõgeva poolt on võimalik ümber sõita Narva maanteed ja Raatuse või Fortuuna tänavat pidi. Lähenedes Annelinna poolt saab ümber sõita Puiestee – Jaama – Narva mnt või Puiestee – Raatuse – Narva mnt.

Raskeveokitel on soovitatav kasutada ümbersõiduks Rõõmu – Viira tee, Aovere – Luunja tee, Jõhvi – Tartu mnt ja vastupidi. Lisaks tühistatakse raskeveokite massipiirangu märgid Narva mnt – Puiestee ristmikul (võimalik sõita Turu tn suunas), Raatuse – Puiestee ristmikul (võimalik liikuda Raatuse tänaval Narva mnt suunas) ja ka massipiirangu märk Sõpruse ringristmiku juures (võimalik liikuda Pikale tänavale). Peetri, Orava, Jänese, Roosi, Kasarmu tänavatel kehtestatakse C–kategooria sõidukitele sõidukeeld (v.a Puiestee tn ehitust teenindavad veokid).

Bussiliinide 7, 9 ja 10 hetkel kehtivas ajutises teekonnas muudatusi ei ole.

Vaata liiklusskeemi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles