Maarjavälja tühermaast saab teadlaste mänguplats

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Maarjamõisa linnaosas Viljandi maantee, Ravila ning Sanatooriumi tänava vahel asub Tartu ülikoolile kuuluv ligi 13 hektari suurune tühermaa, kuhu hiljemalt viie aasta pärast peaks rajatama uus õppehoone.
Maarjamõisa linnaosas Viljandi maantee, Ravila ning Sanatooriumi tänava vahel asub Tartu ülikoolile kuuluv ligi 13 hektari suurune tühermaa, kuhu hiljemalt viie aasta pärast peaks rajatama uus õppehoone. Foto: Ragnar Peets

Maarjamõisa linnaosas Viljandi maantee, Ravila ning Sanatooriumi tänava vahel asub Tartu ülikoolile kuuluv ligi 20 hektari suurune ala, kus, tõsi, paiknevad küll Chemicumi ja Physicumi õppehoone, ent millel muidu ülikooliga suurt pistmist ei ole. Võsastumishirmus mitu korda aastas niidetud murulapp on läbikäiguplats tööle ja kooli kiirustajatele, koht droonilennutajatele, koeraga jalutajatele ning talvel suusatajatele.

Maarjamõisa linnaosas Viljandi maantee, Ravila ning Sanatooriumi tänava vahel asub Tartu ülikoolile kuuluv ligi 20 hektari suurune ala, kus, tõsi, paiknevad küll Chemicumi ja Physicumi õppehooned, ent millel muidu ülikooliga suurt pistmist ei ole. Võsastumishirmus mitu korda aastas niidetud murulapp on läbikäiguplats tööle ja kooli kiirustajatele, koht droonilennutajatele, koeraga jalutajatele ja talvel suusatajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles