GALERII ⟩ Paunvere laadal polnud kõndimisruumi isegi vihmase ilmaga

Copy

Täna peeti Palamusel pärast kaheaastast koroonapausi taas suurt Paunvere väljanäitust ja laata, mis kandis järjekorranumbrit 23. Jõgeva valla korraldatavast Paunvere väljanäitusest on aastatega saanud suur koguperefestival, kust on võimalik soetada kohalikku toitu ja käsitööd, täiendada talvevarusid ning nautida rikkalikku kultuuriprogrammi.

Väljanäituse ajaks muutus Palamuse aleviku süda suureks laadaplatsiks ning sõiduteed olid vaid jalakäijate kasutada, mistap võis autoga tulnuil parkimiskoha leidmine üsna tülikas olla. Ühtekokku oli kohal umbes 750 kauplejat ning laadalisi toitlustas 18 vabaõhusöögikohta.

Väljanäitusel oli mõistagi ka üks traditsiooniline tõmbenumber: nunnunäitus Oskar Lutsu Palamuse gümnaasiumi võimlas. Lisaks suurtele või veidra kujuga aiasaadustele sai seal näha lustakaid kompositsioone aedviljadest ja käsitööd. Ent koolimajas asunud nunnunäitusele saamiseks tuli esmalt läbida poliitiline tsoon, kus asusid erakondade telgid ja esindajad. Nunnunäituse parimat eksponaati premeeriti 50 000 eurosendiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles