Peatne Tartu volikogu esimees Kaspar Kokk: ajakirjanduseski on kõlapinda leidnud seiku volikogust, mille puhul imestad, et mida seal kuulata. Piinlik on.

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Linnavolikogu esimehe kandidaat Kaspar Kokk andis eile intervjuu temaga seotud ärivõrgustikku kuuluvas Antoniuse hotellis, mille hoovil on see pilt tehtud.
Linnavolikogu esimehe kandidaat Kaspar Kokk andis eile intervjuu temaga seotud ärivõrgustikku kuuluvas Antoniuse hotellis, mille hoovil on see pilt tehtud. Foto: Sille Annuk

Endine tippsuusataja ja nüüd ärimaailmas tegev Kaspar Kokk on koalitsiooni kandidaat Tartu volikogu esimehe kohale, mis Reformierakonna, SDE ja Isamaa võimuleppe järgi on Isamaa erakonna täita.

Kui Tartu volikogu teid esimeheametisse ära kinnitab, kas siis on plaanis Jüri Ratasele tort saata?

Ei ole. Aga kui see küsimus on suunatud sinna, et praeguse koalitsiooni sündimise eelduseks olid Keskerakonna mingid otsused, siis tõesti on poliitikas ja üleüldse nii, et teatud kohtades ei ole mõtet kivist vett välja pigistada, tuleb oodata mõistlikku hetke ja see ära kasutada. Aastaid oli Tartus tsementeeritud suhe Reformierakonna ja Keskerakonna vahel, kahtlemata on küll teatud põhjused talle midagi saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles