Põltsamaa lossikompleks otsib toitlustajat, kes puhuks veinipealinnale taas elu sisse

Tartu Postimees
Copy
Põltsamaa lossihoov.
Põltsamaa lossihoov. Foto: Kristjan Teedema

Põltsamaa Vallavara OÜ kuulutas välja riigihanke lossikompleksile toitlustusteenuse pakkuja leidmiseks, kelle ülesanne on järgneva viie aasta jooksul hallata veinikeldrit ja pakkuda toitlustusteenust lossikompleksi teenindusaladel.

Lisaks eeldab Põltsamaa Vallavara, et teenuse pakkuja on valmis panustama lossi toitlustuse arendusse.

Kuna toitlustustaja hakkab tegutsema suures osas Põltsamaa veinikeldris, siis on oluline jätkata veinitemaatikat, sealhulgas koostööd Eesti Veinitee partneritega, ning valmidus panustada veinipealinna tiitli taaselustamisse ja tugevdamisse. Toiduainete ja roogade valikus on plussiks kohaliku tooraine ja toidu väärindamine.

Hanke võitnud haldaja ülesanne on juhtida ja hallata kogu lossikompleksi toitlusteenust, arendada teenuseid ja tegevusi ning tagada teenuste pakkumiseks vajalik personal koos turundustegevusega.

Rohkem infot riigihanke kohta leiab riigihangete registrist. Pakkumuste esitamise tähtaeg on 14. oktoober kell 10.

1272. aastal rajatud Põltsamaa loss koondab enda alla muuseumi, veinikeldri, restorani, erinevad käsitöökojad ning välilava ürituste korraldamiseks. 2023. kevadel avatakse külastajatele ka rohkem kui 80 aastat varemetes seisnud, nüüdseks rekonstrueeritud väravahoone, konvendihoone konserveeritud varemed, pääs säilinud korrusetasapindadele, keldritesse ja lossitorni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles