Päevatoimetaja:
Jens Raavik
+372 739 0371

Söögikohtadel tuleb ellujäämiseks oma hindu kergitada viimase piirini

Copy
Püssirohukeldri omanik Janis Jaomaa nentis, et aeg on keeruline, kuid ta lükkas selge sõnaga ümber kuulujutu pubi sulgemisest.
Püssirohukeldri omanik Janis Jaomaa nentis, et aeg on keeruline, kuid ta lükkas selge sõnaga ümber kuulujutu pubi sulgemisest. Foto: Ragnar Peets

Koroonakriisist räsitud toitlustusettevõtetel tuleb nüüd rinda pista kõrgete energiahindadega, mis mõnele kohale tähendab sulgemist, teistele aga hambad ristis edasi rühkimist ja parema tuleviku lootmist.

Püssirohukeldri üks omanikest Janis Jaomaa tõdes, et juba enne praegust hindade tõusu olid toitlustuses rasked ajad. «Me ei ole siiani suutnud taastada seda käivet, mis oli meil 2019. aastal enne koroonat,» selgitas ta.

Neljakordsed elektriarved

Tagasi üles