Vooremäel valmib suusatalveks teeninduskeskus

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Vooremäe tervisespordikeskuse teenindushoones on kaks korrust, kuhu mahuvad saun, pesuruumid, koht seminaride korraldamiseks, garaaž ning inventariruumid.
Vooremäe tervisespordikeskuse teenindushoones on kaks korrust, kuhu mahuvad saun, pesuruumid, koht seminaride korraldamiseks, garaaž ning inventariruumid. Foto: Sille Annuk

Kastre vallas Vooremäel pandi reedel nurgakivi tervisespordikeskuse teenindushoonele. Kahekorruselises majas saab olema saun, pesuruumid, inventari laenutamise ruumid, seminariruum, garaažid tehnika ja vahendite hoidmiseks. Kokku on majas ruumi 400 ruutmeetrit.

Hoone on jätkuks eelmisel talvel valminud lumetootmissüsteemi valmimisele. «Nüüd on võimalik Vooremäel pidada lisaks seni harjumuspärasele ka suuremaid ja väiksemaid võistlusi ning arendada keskust edasi,» rääkis Kastre vallavanem Priit Lomp. Et on ka saal, saab seda üritusteks välja rentida. Maja peaks valmima detsembris, mis annab lootust, et algaval suusatalvel saab seda juba kasutada.

Järgmisena soovib Kastre vallavalitsus leida Vooremäele keskuse haldaja ja arendaja, kelle ülesandeks saaks muu hulgas suusanõlva ja tõstukisüsteemide rajamine. «See võimaldab Tartumaal tegeleda mäesuusatamise ja lumelauasõiduga ning laiemalt erinevate ekstreemtalispordialadega,» rääkis Lomp. Praegu veel koostööpartnerit leitud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles