Ussisoo avariist eluga pääsenud neiu seisund on jätkuvalt üliraske

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Kaspar Pokk/Kuma

Pühapäeva pärastlõunal Tallinna-Tartu maanteelt Tartu Ülikooli kliinikumi viidud 18-aastase Iirise seisund on jätkuvalt üliraske, ent raviarsti hinnangul võib neiu ravis täheldada positiivset dünaamikat.


Mingeid prognoose arstid veel teha ei julge, ent ravi kulus on märgata positiivset dünaamikat, vahendas raviarsti sõnu Postimehele kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael.



Pühapäeva pärastlõunal Tallinna-Tartu maanteel Ussisool juhtunud rängas avariis, kus põrkasid kokku sõiduautod Renault Laguna ning Peugeot 206, hukkus neli ja viga sai viis inimest.



Avariipaigalt viis kiirabi 1966. a. sündinud Aare ja 1967. a. sündinud Siiri Järvamaa haiglasse. 18-aastane Mart viidi ravile Põhja Eesti Regionaalhaiglasse ning 14-aastane Janet Tallinna lastehaiglasse. Raskeimas seisus olev 18-aastane Iiris viibib ravil Tartu Ülikooli kliinikumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles