Ülikoolilinna lisaeelarve kannab hinnatõusu pitserit

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Karlova koolile Salme 1a hoone koolimajaks ümberehitamiseks ning selle juurde spordiväljaku tegemiseks näeb lisaeelarve eelnõu ette lisaks 220 000 eurot, varem oli eelarves selleks tööks kirjas 5,2 miljonit eurot. 
Karlova koolile Salme 1a hoone koolimajaks ümberehitamiseks ning selle juurde spordiväljaku tegemiseks näeb lisaeelarve eelnõu ette lisaks 220 000 eurot, varem oli eelarves selleks tööks kirjas 5,2 miljonit eurot. Foto: Ragnar Peets

Tartu volikogule arutamiseks saadetud teise lisaeelarve mahuks on kavandatud 7,2 miljonit eurot, selle tulude poolel annab tooni füüsilise isiku tulumaksu prognoositust parem laekumine ja lisaeelarvega suureneb tulubaas selle võrra viis miljonit eurot.

Tuludest ülejäänud 2,2 miljonit eurot moodustavad linna allasutuste omatulud, saadavad tegevustoetused ning muud tegevustulud.

Tartu rahanduse abilinnapea Priit Humal märkis, et tulumaksu parem laekumine oli selge juba esimese lisaeelarve koostamisel, aga siis ei olnud kulude katteks seda veel eelarves korrigeerida vaja, raha oli mujalt olemas. Aga sellega ka positiivsem osa piirdub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles