Tartu 2024 juht: külalised saaks majutada lõunaeestlaste kodudesse

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Tartu 2024 sihtasutuse juht Kuldar Leis usub, et korraga võib Lõuna-Eestit kultuuripealinna-aastal väisata suisa 30 000 inimest. Neile kõigile tuleb leida ööbimiskoht.
Tartu 2024 sihtasutuse juht Kuldar Leis usub, et korraga võib Lõuna-Eestit kultuuripealinna-aastal väisata suisa 30 000 inimest. Neile kõigile tuleb leida ööbimiskoht. Foto: Margus Ansu

Tartu kannab Euroopa kultuuripealinna tiitlit juba pooleteise aasta pärast. Ühelt poolt on minna veel omajagu, teisalt on teha palju ja pidevalt tehes läheb aeg väga ruttu, tõdes Tartu 2024 kultuuripealinna sihtasutuse juht Kuldar Leis.

Tartu kannab Euroopa kultuuripealinna tiitlit juba pooleteise aasta pärast. Ühelt on minna veel omajagu, teisalt on teha palju ja pidevalt tehes läheb aeg väga ruttu, tõdes Tartu 2024 kultuuripealinna sihtasutuse juht Kuldar Leis.

Üks mure, ms veel lahendamist vajab, on see, kuidas majutada ära rahvahulk, kes Lõuna-Eestist kultuuripealinna aastal korraga külastab. Selle ja teistegi majutusküsimuste üle arutletakse 20. septembril Põlvamaal Moostes, kus toimub Tartu 2024 kultuurikompassi foorum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles