T1 kaubanduskeskuse päästnud Jaan Lott plaanib Tartusse rajada uue kaubanduspargi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Lõunakeskuse arendusjuht Jaan Lott tunnistab, et keskus on pidanud energiahindade hüppelise kasvu tõttu ka linnast abi paluma, samas on endiselt jõus plaan rajada Raadile kaubanduspark.
Lõunakeskuse arendusjuht Jaan Lott tunnistab, et keskus on pidanud energiahindade hüppelise kasvu tõttu ka linnast abi paluma, samas on endiselt jõus plaan rajada Raadile kaubanduspark. Foto: Laila Kaasik

Lõunakeskuse arendusjuht Jaan Lott tunnistab, et võitlus energiahinna tõusuga saab olema raske. Kriisidest hoolimata terendab ees uus arendus Tartu põhjaservas Raadil.

Viimati oli teist Tartu Postimehe leheveergudel pikemalt juttu kaks aastat tagasi, kui läksite pealinna virelevat T1 kaubanduskeskust päästma. Kuidas sellega läks?

Olen konsultandina endiselt sellega seotud. Esimene hetk selles projektis oli see, et investor, kes kaubanduskeskuse ehitamiseks laenu andis, oli rahast ilma jäämas ega saanud hüpoteeki realiseerida. Selle surve alt õnnestus meil välja tulla. Investor sai maja uueks omanikuks ja sai hakata reaalseid samme astuma. Uus tegevjuht Tarmo Hõbe on ametis selle aasta algusest ja selged visioonid T1 kaubanduskeskuse tulevikust on ka juba meediasse jõudnud. Mina kuulun endiselt meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles