Legendaarse Kasekese restorani kinnistule rajatud hoones avab uksed Rimi kauplus

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Tähe ja Lootuse tänava nurgal, kus kunagi asusid nii Tähe kauplus kui ka restoran Kaseke, avab peatselt uksed Rimi toidupood.
Tähe ja Lootuse tänava nurgal, kus kunagi asusid nii Tähe kauplus kui ka restoran Kaseke, avab peatselt uksed Rimi toidupood. Foto: Ragnar Peets

Tähe 19/Lootuse 2 ehituse ehk endise Kasekese restorani krundist viimasel ajal möödujad on küllap tähele pannud, et üks ehitistest on peaaegu valmis. Selle allkorruse akendest paistavad silma tuttavat punast värvi nutikassad ja ridamisi riiuleid, millest paljud on juba toidukraami täis laotud.

Tähe 19/Lootuse 2 ehituse ehk endise Kasekese restorani krundi juurest viimasel ajal möödujad on küllap tähele pannud, et üks ehitistest on peaaegu valmis. Selle allkorruse akendest paistavad silma tuttavat punast värvi nutikassad ja ridamisi riiuleid, millest paljud on juba toidukraami täis laotud.

Sissepääsu juures seisab teade, et majas avab sel neljapäeval uksed Rimi toidupood. «Loodame, et uus Rimi kauplus täidab toidupoe tühimiku Karlova piirkonnas,» kinnitas Rimi formaadijuht Jelena Litvinovitš teatel seisvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles