Moekunstnik: teen igale kaubamärgile taustakontrolli, ühtki suvalist hilpu ei osta

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Moekunstnik Reet Aus on sel õppeaastal Tartu ülikoolis vabade kunstide professor. Tema loengusarja «Kuidas luues maailma parandada» vältel võiks osaleja endale paremini teadvustada, mis teda ümbritseb, kuidas see on loodud ja mida teha siis, kui seda eset enam tarvis ei ole.
Moekunstnik Reet Aus on sel õppeaastal Tartu ülikoolis vabade kunstide professor. Tema loengusarja «Kuidas luues maailma parandada» vältel võiks osaleja endale paremini teadvustada, mis teda ümbritseb, kuidas see on loodud ja mida teha siis, kui seda eset enam tarvis ei ole. Foto: Andres Tennus

Mida tähendab jäätmekäitlus ja taaskasutus? Missugune on toote olelusring? Kuidas on see tekkinud ja mis on selle kõrvalmõjud? Nende ja paljude teiste teemade üle arutleb Tartu ülikooli tänavune vabade kunstide professor moekunstnik Reet Aus loengusarjas «Kuidas luues maailma parandada». Kirjanik Hasso Krulli järel on Aus kolme­teistkümnes silmapaistev loovisik, kes on seda ametikohta hoidnud.

Mida tähendab jäätmekäitlus ja taaskasutus? Missugune on toote olelusring? Kuidas on see tekkinud ja mis on selle kõrvamõjud?

Nende ja teiste teemade üle arutleb Tartu ülikooli tänavune vabade kunstide professor moekunstnik Reet Aus loengusarjas «Kuidas luues maailma parandada». Kirjaniku Hasso Krulli järel on Aus kolmeteistkümnes silmapaistev loovisik, kes on seda ametikohta hoidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles