Kahel sotsiaalmeedias levival perverdilool pole politsei hinnangul tõepõhja. Kolmandat uuritakse

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Politsei on jõudnud järelduseni, et kahel viimasel ajal sotsiaalmeedias laia tähelepanu pälvinud väidetaval perverdijuhtumil pole tegelikult tõepõhja all. Pilt on illustratiivne.

 

 

 

 
Politsei on jõudnud järelduseni, et kahel viimasel ajal sotsiaalmeedias laia tähelepanu pälvinud väidetaval perverdijuhtumil pole tegelikult tõepõhja all. Pilt on illustratiivne.        Foto: Lapresse

Viimase kuu vältel on sotsiaalmeedias laialt levitatud kolme postitust, mille kohaselt justkui liiguks Tartu kandis ringi pervert, kes püüab lapsi endaga kaasa meelitada. Politsei on nende väidetega tegelenud ning kahel puhul kindlaks teinud, et ohtu lastele pole tegelikult olnud. Kolmandat juhtumit veel uuritakse.

Alates augusti keskpaigast on sotsiaalmeedias ringelnud vähemalt kolm postitust, mis kirjeldavad väidetavate pervertide tegutsemist Tartus.

Esimeses, 14. augustil avaldatus postituses kirjeldas üks lapsevanem, kuidas tema pere oli olnud Lõunakeskuses teel mänguasjapoodi, kui 1,5-aastane laps jooksis väljapääsu juurde ostukäru tooma. Hetk hiljem olla ema ja isa märganud, et lapse ees seisab pikemat kasvu kiila peaga mees, kes justkui kutsub last kaasa. Kui mees ema märkas, polevat ta öelnud sõnagi, vaid kiirustas uksest välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles